Table of Contents
Articles
The utilization of pumpkin as a substitution ingredient for making steam cake to improve organoleptic quality and food acceptance
DOI : 10.24114/jgpkm.v2i2.38995
| Abstract views : 277 times
Lamia Diang Mahalia, Teguh Supriyono, Frensia Desi Riska Sari
|
1-12
|
HUBUNGAN KEBIASAAN SARAPAN PAGI DAN KEBIASAAN JAJAN DENGAN STATUS GIZI ANAK SD NEGERI 026602 KOTA BINJAI
DOI : 10.24114/jgpkm.v2i2.39206
| Abstract views : 864 times
Suherlina Hutabarat
|
13-24
|
Hubungan Gaya Hidup Dan Status Gizi Dengan Kejadian Hipertensi Pada Orang Dewasa Di Wilayah Kerja Puskesmas Sentosa Baru Kecamatan Medan Perjuangan
DOI : 10.24114/jgpkm.v2i2.38883
| Abstract views : 477 times
Pasulina Sitorus
|
25-36
|
The relationship of parenting patterns for toddlers recipient of BLT (Direct Cash Assistance) with Nutritional Status in Tanjung Ibus Hinai Kiri Langkat Village
DOI : 10.24114/jgpkm.v2i2.39605
| Abstract views : 86 times
Anistya Tri Noveria
|
37-47
|
Tempe sebagai Pangan Fermentasi Khas Indonesia : Literature Review
DOI : 10.24114/jgpkm.v2i2.40334
| Abstract views : 17891 times
Okti Hajeng Kristiadi
|
48-56
|
Faktor-Faktor Yang Berhubungan Dengan Status Gizi Balita Di Wilayah Kerja Puskesmas Sentosa Baru
DOI : 10.24114/jgpkm.v2i2.40312
| Abstract views : 259 times
Mega Wati Putri Sitanggang
|
57-68
|